Miért is remek ajándék a babzsákfotel a gyerekeknek? Először is menő, színes és az állati pajtások közül választhatja ki a kedvencét vagy akár kedvenceit. Kat-Ica, Sünpic Úr, Tapsi Nyuszi és Panda Manda egyébként is jó barátok.

Szereti ha ugrálsz a hátán

Nem sértődnek meg, ha ugráltok a hátukon és akkor sem haragszanak meg, ha a bundájukra kerül egy kis ételfolt, mert mindegyikük könnyen mosható anyagból készül. Nem utolsó sorban nagyon kényelmesek is. A gyerekeinknek saját ízlése van, amit minden lehetséges alaklommal kifejezésre is juttatnak. Az állati pajtás zsupszfotelek közül a legkényesebb ízlésű gyerkőc is megtalálhatja a szobájába illőt, legyen bármilyen stílusú a berendezés. Érdemes együtt kiválasztani a tökéleteset, de ha meglepetés lesz, akkor is biztosan tetszeni fog neki, essen bármelyik babzsákfotelre a választás.

Mutatós és nyűhetetlen


A gyermekek mindegyike imádja a színes, bohókás dolgokat és ha a kedvenc állatát mintázza a babzsákfotel, annak bizonyára felhőtlenül tud majd örülni.
Aminek nagyon fog örülni a gyerek, hogy végre valami, amin bármennyit szabad ugrálni és senki sem szól, hogy nem szabad, mert tönkre fog menni. Nem fog kiesni belőle a rugó, mivel nincs benne és az sem baj, ha csak úgy háttal belehuppan. Nem kell félteni sem a fotelt, sem a gyermeket. Biztosan mindkettő jól érzi majd magát. Az állati pajtás babzsákfotel gyerekeknek tuti strapabíró, amit már nagy létszámú gyerek sereg letesztelt. Egy kis ugrálás meg sem kottyan a babzsákfotelnek, sőt még tetszik is neki.

Könnyen tisztán tartható

Tányér helyett azért nem használható, de könnyen kimosható belőle az étel vagy italfolt. Nem kell a vitrinben tartani aggódva miatta, mi lesz, ha rácsöppen valami.
Minden használati pózban kényelmes, sehol nem nyom és könnyen mozdítható egyik szobából a másikba. Egy olyan bútordarab, amelyet minden gyerek imádni fog. A kényelmes pajti babzsákfotel ölelésében olvasgathat, mesét nézhet vagy rajzolgathat is. A babzsákfotel szülői szemmel nézve is hasznos ajándék lehet. Nem édesség, ami hizlal és nem egy könyv, amelyet talán sohasem nyit majd ki a gyerek. Szép, kényelmes és hasznos… ennél nem is kell több.