Minden szülő számára ismerős a helyzet, amikor a folyamatos takarítás és rendrakás mellett is csatatérre hasonlít a lakás. Hiába a játékvásárlásra felállított szabályok, amióta gyermekek vannak a családban a játékok folyamatosan érkeznek: születésnapok, névnapok, csak úgy… mert annyira cuki… csak mert a gyerek kéri. Mindannyiunk életében eljön az a pont, amikor játéktenger hullámai mossák a lakás minden pontját és muszáj kitalálni valamit, sőt inkább valamiket a rendszerezésre, tárolásra. Szerencsére erre már sok ötlet született, tehát nem nekünk kell kitalálni a hogyan-t, elég ha választunk a mások által már megálmodottak közül.

A plüss tároló babzsák mindig éhes

Amikor már értékelni tudja a gyermek az élmény is tökéletes ajándék lehet: állatkert, bábszínház vagy cirkusz. A felhalmozódott játékok egy részét pedig eltehetjük és időnként felajánlhatjuk a gyerekeinknek a csere lehetőségét. Ha néhány játékot hajlandóak eltenni, akkor a régiek közül újra előkerülhet pár kedvenc. A rengeteg plüss tárolását oldhatjuk meg talán a legkönnyebben és leghasznosabban a plüss tároló babzsák segítségével, amely olyan csodás babzsák, amit üresen, töltet nélkül rendelhetünk meg. Mivel a Kacatfaló folyton éhes, rögtön megtömhetjük a pocakját plüssökkel és mindennel, ami puha.
Tele pocakkal kényelmes babzsákfotellé szelídül a falánk új lakó, amelynek ölelésében olvashat, játszhat, mesét nézhet a lurkó. Szuper tulajdonsága ennek a remek játéktárolónak, hogy mosható anyagból készül és végtelen számú ki és bepakolást bír ki, tehát szinte nyűhetetlen. Több színben és méretben rendelhető, akár egyedi igénnyel is kereshettek. Biztosan találunk megoldást.

A nem használt játékoknak kereshetünk új gazdát

Csak azokat a játékokat tároljuk, amelyekről tudjuk, hogy később még biztosan játszik vele majd a gyermek. Remek megoldás a megunt játékokat családsegítő szervezet számára továbbítani vagy akár garázsvásáron is kereshetünk számukra új gazdát.
A legjobb rendszerező megoldások megvalósulása többnyire időbe kerül, de amikor megérkezik a szikra, akkor könnyen jönnek a megoldások.

Kis lakásban minden négyzetcentiméter számít

Aki kicsi lakásban él az tudja, hogy minden négyzetcentiméter számít. A falfelületek az ajtók belső oldala kiválóan alkalmas zsebes tároló elhelyezésére. Apróságok rendszerezésére a gyerekszobában és a fürdőszobában talán nincs is jobb megoldás. Nálunk akár szettben is elérhető a babzsákfotelhez tökéletesen passzoló színben és mintával. Katt-Ica és Tapsi-Nyuszi büszkén terül el a gyerekszobában, a falon mellette a hozzá illő zsebes tároló.

Azok a csodálatos kosarak, legalábbis én nagyon kedvelem őket. Készülhetnek rattanból, nádból, tengerifűből, műanyagból vagy textilből, a lakásunk minden részében hasznosak tudnak lenni. A széles alapanyag és színválaszték garancia rá, hogy bármilyen stílusú is az otthonunk találunk majd kedvünkre valót. A gyerekszobába is kerülhet néhány, amelyek hosszú távon is jó szolgálattal lesznek és gyors rendrakást tesznek lehetővé.