A gyerekekkel az élet mindig vidám és a nagy vidámság és sok játék után sok a pakolnivaló. Ez fokozottan érvényes, ha rengeteg legójuk van, amiből sajnos jut mindenhová és gyakran megszúrja a családtagok talpát. Ilyenkor jönnek a cifrázott, ejnye-bejnyék és más nyalánkságok, de mi lehet a megoldás? A legjobb, amit választhatsz az az összehúzható játszószőnyeg, ami bármikor egy pillanat alatt magába zárja a legapróbb legó alkatrészt vagy más apró játékot és már rend is van. Senki talpa nincs összeszurkálva és bármikor egy pillanat alatt újra elővarázsolható.

Az összehúzható játszószőnyeg jól bírja a strapát

A zsákká alakult játszószőnyeg aztán fel is akasztható vagy akár egy kosárba is bele csücsülhet, ahogyan a gyerekszoba rendje megkívánja. Ez a csodás, kerek játszószőnyeg praktikus, szülő és gyerekbarát megoldás. A segítségével mindenki nagyobb kényelmet élvezhet. Strapabíró erős anyagból készül és könnyedén bírja az akárhányadik szétnyitást és összecsukást, sőt a gyakori mosások sem tesznek kárt benne. 140 centiméteres átmérőjével lehetővé teszi, hogy a gyermek kényelmesen játszhasson rajta.

Minél több van belőle, annál jobb

Az összehúzható játszószőnyegből akár több darabot is érdemes beszerezni, ha több gyermek gondoskodik a földön heverő játékok utánpótlásáról. Így választhatnak, hogy együtt játszanak, vagy ha úgy esik jól, akkor külön, hogy ne keveredjenek a dolgok. Egy nagyobb legó jármű alkatrészei esetében előnyös, ha nem keveredik össze másik játékkal, ezzel jelentősen megkönnyítve az alkatrészek közötti eligazodást.

Az összehúzható játszószőnyeg birtokában már alig fogunk emlékezni rá, milyen volt szedegetni a padlóról a sok kis játékot. Egy mozdulat és egy szempillantás alatt eltüntethető a rumli. Arra is jó, ha csak máshol szeretne játszani a gyerkőc, hiszen egy mozdulat összehúzható és a másik helyen könnyedén újra szétnyitható a kincses birodalom és folytatódhat is a játék. A csodás varázsszőnyegünkkel akár a nagymamához is könnyedén átszállítható a játékhalmaz és ugyanilyen könnyen vissza is hozható.

Nyaraláskor szinte nélkülözhetetlen

A nyaraláson, utazáskor is nagyon hasznos darab és bárhol elővehető, kiteríthető. Amikor a gyermekek már kinőnek a földön játszós korból utána is hasznosítható az éppen nem használt játékok vagy más holmik tárolására. Kül- és beltéri használatra egyaránt alkalmas, így a kirándulásra vitt játékok is könnyen szállíthatók és összepakolhatók. Összehúzott állapotban csinos batyuként viheted.