Pajtizoo Szett – Cicákkal

11 980 Ft

Pajtizoo Kacatfaló Cicákkal (MEGA)  Hopp-a-falra zsebes tárolóval

Gyermeked a plüssöket imádja, te pedig katonás rendre vágysz? Szeretnéd, ha a játékidő leteltével újra elsimulna a gyermekszoba összképe? Van megoldás!
Pajtizoo Kacatfalók- az igazi rendfenntartó erő!

Plüss tároló babzsák fotel – MEGA
10 éves kortól ajánlott!

1 készleten

Cikkszám: PSZ006 Kategória: Címkék: , , , , ,

Mindegy, hogy modern, rusztikus, játékos vagy elegáns, a Pajtizoo Kacatfaló dekoratív zsákjai minden enteriőrben megállják helyüket. Gyermekbarát, minőségi anyagokból, rosszcsont-biztos kivitelben, megerősített varrásokkal készülnek, hogy az ezredik ki-be pakolást is vidáman bírják.

Ha nem akarod többé úgy érezni, hogy a lakás haramiák tanyája és szeretnéd visszacsempészni a felnőtt életérzést a nappaliba, vagy a nap végén újra látni szeretnéd a gyerekszoba szőnyegének mintáját: mi tudjuk, mire van szükséged.

Pajtizoo Kacatfalók- az igazi rendfenntartó erő!

Ezt a különleges babzsákot üresen, töltelék nélkül szállítjuk Nektek. A Ti feladatotok, hogy a kedvenc plüss állataitokkal megtöltsétek. És kényelmes fotelként használjátok! A babzsákot sok más, puha dolgok tárolására is használhatod. Takarót, díszpárnákat, törölközőt, kinőtt ruhákat és még sok minden mást elrejthetsz benne. A lényeg, hogy puha legyen a töltelék.

A MEGA Pajtizoo Kacatfaló mérete: kerület 2 x 110 cm.
Anyaga: erős vászon, strapabíró, magas pamut tartalmú anyag, mosógépben mosható. Cipzárral záródik!
Származási hely: Magyarország, Minősége: I. osztály.

+ Hopp-a-falra zsebes tároló - Cicákkal

Falra akasztható zsebes tároló – 3 zsebbel

Minőségi anyagokból, a Pajtizoo Állati Pajtások Zsupszfotelek dizájnjához illeszkedve csapatban is megállják a helyüket, de önállóan is a kócos gyerekszobák rendszelídítő díszei.
A zero waste jegyében nálunk nincs anyagmaradék, így a zsebes tárolók kincseket rejtve maguk is kincsek. Ha fontos számodra a fenntartható fejlődés és a fenntartható rend, válaszd gyermekednek önállóan, vagy a zsupszfotelek, kacatfalók mellé párban a Hopp-a-falra zsebes tárolókat! Már csak meg kell töltenetek emlékekkel!

A Hopp-a-falra zsebes tároló mérete: szélessége 19 cm, magassága 60 cm.
Anyaga: erős vászon, strapabíró, magas pamut tartalmú anyag, kézzel mosható.
Származási hely: Magyarország, Minősége: I. osztály.

0