Pajtizoo Állati Pajtás Zsupszfotel KATT ICA

11 990 Ft

Katt Ica a legcsinosabb lány a pajtik között. Ügyel rá, hogy mindig minden pöttye meglegyen. Ha anya engedi, a tabletezést se veti meg, de jókat lehet vele csacsogni csattokról és hajráfokról is. Kislányokkal és kisfiúkkal is jól kijön, nála jobban senki se őrzi a titkaidat.

Babzsák fotel gyerekeknek – Csepp alakú
0 – 6 éves korig ajánlott!

1 készleten

Cikkszám: ZS003 Kategória: Címkék: ,

Minden gyereknek szüksége van egy ölelő barátra, aki mindig készen áll egy kis összebújásra. A Pajtizoo Állati Pajtások Zsupszfotelek nemcsak kényelmes baba-babzsákok, hanem dekoratív elemei bármely gyermekszobának! Katica, Nyuszi, Süni és Panda is alig várják, hogy új otthonra leljenek egy huncut kisfiú vagy egy mosolygós kislány szobájában és részük legyen anyával összekucorodásban, mesedélutánokban és vége- hossza nincsen gurulós kacagásban. Az Állati Pajtások füle és szíve mindig nyitott a kisgazdák bánatára és örömére, ott vannak, ha beteg vagy ha szülinapos a kis tulajdonos.

Gondoltunk az anyukákra is! Tudjuk, hogy az 0-4 éves gyermekek szülei foltbiztos anyagokról és mosható mennyországról álmodnak. A zsupszfotelek bájos és ellenálló, ugyanakkor könnyen tisztítható anyagokból készülnek. A külső huzat kézi mosással tisztán tartható. (Mosógép és szárítógép alkalmazását a felhasznált anyagok eltérő viselkedése miatt NEM javasoljuk.) A belső réteg zárható, igény szerint újratölthető. A mindenkori kényelmet és a lendületes zsupsz-élményt a polisztirolgyöngy töltet biztosítja a  gazdiknak.

A Pajtizoo Állati Pajtás Zsupszfotel mérete: kerülete 135 - 150 cm, magasság 35-45 cm.
Külső anyaga: pamutvászon, levehető, mosható. Cipzárral záródik!
Belső huzata: textil, ebbe vannak beletöltve a polisztirol golyók. Cipzáras, így gond nélkül utántölthető.
Töltete: polisztirol gyöngy. A Zsupszfoteleket használatra kész állapotban, megtöltve szállítjuk Nektek!
Származási hely: Magyarország, Minősége: I. osztály.