Állati Pajtás Zsupszfotel, babzsákfotel gyerekeknek

Válasszatok a bájos Katica, a cuki Nyuszi, a nem is szúrós Süni és a bandázós Panda Pajtizoo Pajtások közül. Zsupsz a közös élmények tengerébe!

Babzsákfotel gyerekeknek 

A lakás nagyon fontos részei a székek, fotelek kanapék, mert kényelmes ülőhelyre mindig szükségünk van. Ezt a hatást tovább fokozhatjuk, ha választunk néhány babzsákfotelt, aminek legfőképp a gyerekeink fognak örülni. Modern, kényelmes, és tökéletes pihenéshez vagy meseolvasásához egyaránt. A gyerekszoba vidám színes világához tökéletesen társítható bármelyik állati pajtás babzsákfotel gyerekeknek.
Strapabíró, remek anyaga és gazdag színválasztéka lehetővé teszi, hogy tartós pajtása legyen a gyermekünknek a mese és a játékok világában. Bármilyen stílusú bútorral társíthatók. Akár a teraszon is jól mutatnak, ahol a gyermek is kiülhet velünk pihenni, beszélgetni vagy olvasni.

Egy olvasósarok babzsákfotelekkel, kényelmesebb már nem is lehetne

A Pajtizoo babzsákfoteljei gyerekeknek és felnőtteknek is ajánlható, esztétikus elemei lesznek a gyerekszobának. Arról nem is beszélve, hogy mivel strapabíró anyagból készül akár ugrálni is lehet rajta, így az élvezetes játék részévé válik. A legtöbbünknek, ha meghalljuk babzsákfotel kifejezést a kényelem jut az eszünkbe. Egy hely, ahol kedvünkre heverészhetünk. Miért ne adnánk ezt a kellemes lehetőséget meg a gyerekeinknek, akik választhatnak a szuper partiarcok közül, hogy nyuszi, katica, panda vagy a sünit választják babzsákfotel barátnak, hogy aztán kényelmes ölelésükben kedvükre heverészhessenek vagy mesét hallgathassanak.

Ez a kényelmes, jópofa színes babzsákfotel számos jó tulajdonságával hívja fel magára a figyelmet:

  • A kisgyerek számára benne pihenni, stresszoldó hatású
  • Hihetetlenül kényelmes, hiszen alkalmazkodik a test formájához.
  • Tökéletes hely a lazításra, töltődésre.   
  • Kíméletes hátgerinccel, amire már kisgyermekkorban tanácsos odafigyelni. Mindenki tisztában van vele milyen sokat ül majd a gyerek az iskolapadban, ahol lehet legyen kényelmesen.
  • A babzsákfotel kizárja a merev testtartást, ami szintén előnyös a gerinc számára.
  • Látványos a megjelenése: színeivel és vidámságával magára vonja a szobába lépő figyelmét. Feldobja a gyerekszoba hangulatát is.  
  • A szín és fazonválaszték lehetővé teszi, hogy a gyermekünk számára leginkább tetsző és a berendezéssel is harmonikusan illeszkedő babzsákfotelt válasszuk.         
  • A babzsákfotel a kényelem felső foka, ami már a kicsinek is jár természetesen. 
  • Olyan komfortot kínál, ami utánozhatatlan, esztétikus és egyedi bájt kölcsönöz a gyerekszobának.
  • A babzsákfotel könnyen tisztítható anyagból készül  

Sokféle babzsákfotel pajtiból választhatsz

A pajtik közül nem könnyű választani, hiszen mindegyik nagyon mutatós, de akár többen is elférhetnek a szobában így a vendég gyerekek is élvezhetik a babzsákfotel utolérhetetlen kényelmét.    A babzsákfotelek könnyen tisztítható anyagból készülnek, ami valljuk be óriási előny. A külső huzat mosható, tehát kakaó vagy narancslé foltok pillanatok alatt eltüntethetők. A belső réteg zárható, tetszés szerint akár újra tölthető.  A könnyedséget és a kényelmet a polisztirolgyöngy töltet biztosítja. Könnyű súlya miatt akár a gyerek is ide oda rakosgathatja, ha szeretné, mindig éppen oda, ahol a legkényelmesebben érzi magát.  

Akár az oviban is szolgálhatja a gyerekek kényelmét

Számos óvodában is választották már a babzsákfotelt a gyerekeknek, ami azért is nagyon fontos, mert a gyermekünk a napja jelentős részét tölti el ott és a pihe-puha kényelemre mindenhol szükség van. Az óvodai beszoktatást is vonzóbbá lehet tenni a varázslatos babzsákfotel pajtikkal. A pozitív mentális és fizikai hatásuk megkérdőjelezhetetlen. A testhez tökéletesen illeszkedő babzsákfotel használói mindig kipihentebbek és jobb a kedvük. Szerezz be te is egyet vagy akár többet a vidám babzsákfotel pajtikból a gyermekednek.