A gyermekünk plüss állatai valami rejtélyes módon folyamatosan szaporodnak és a lakás minden részén felbukkanhatnak. Ilyenkor érdemes beszerezni az éhes kacatfaló plüss tároló babzsákot. Ez a mindig éhes jószág a pocakjába fogadja az összes puha pajtit, és ha tele van a pocakja, akkor újabb szerepet kér: kényelmes gyerek fotellé válik. Persze ha nem akar senki ráülni, akkor befogadja a többi játékot is és volt rendetlenség, nincs rendetlenség.

A kacatfaló plüss tároló babzsák mindig éhes

Ha váratlan vendég bukkan fel és pillanatok alatt kell rendet rakni a gyerekszobában, akkor jöhet az éhes kacatfaló gyerekjáték tároló. Szülőként gyakran érezzük úgy a gyerekszobába lépve mi ez a felfordulás, hiszen nem rég még minden a helyén volt. Mintha ez csak egy teljesen lehetetlen elképzelés lenne. A plüss állat tárolóval minden megváltozhat. Az ő éhes pocakját szívesen segít megtölteni a gyermek is, így észrevétlenül örömtelivé változik a rendrakás. A plüss nyuszik, kutyák és mackók pedig a zsákban egymáshoz simulva várják, hogy újra előkerüljenek és szerepet kapjanak a játékban.

Rend pillanatok alatt!

  • Esztétikus tárolás extra hellyel.
  • Új ülőhely a gyerekszobában.
  • Közös móka jóllakatni a mindig éhes kacatfalót.
  • Nyűhetetlen strapabíró anyagból készül.
  • Többféle méretből és színből választhatod ki a neked tökéleteset.
  • Mosógépben mosható.

Ha a gyerekszobába lépve úgy érzed elviselhetetlen ez a rendetlenség, mintha hurrikán söpört volna végig a szobán, holott nemrég raktál rendet, akkor imádni fogod a plüss állat tárolót. A sok alvócimbora a földön szanaszét nem szép és még bosszantó is. A babaruháknak sem a földön lenne a helyük. Akárhány új doboz vagy láda kerül be a gyerekszobába mindegyik rövidesen zsúfolásig telik játékkal, de egyik sem rendelkezik olyan feneketlen pocakkal, mint a kacatfaló plüss tároló babzsák. Azt hiszed, már tele van és mégis képes még további nagy kupac plüsst eltüntetni.

A plüss tároló étvágya hatalmas

Legalább harminc puha pajtit képes elnyelni, de a mérettől függően akár többet is. Csodás, hogy több méretben is választhatod az eltüntetendő plüssök mennyiségének és a gyermeked korának függvényében. Összekötheted a kellemest a hasznossal. A rendetlenség is eltűnik, a sok játék remek helyen van tárolva és még új kényelmes ülőhely is lesz a szobában. Hogy lehetne ez még ennél is jobb!? Talán ha rögtön több darabot rendelsz belőle.

Tele pocakkal pedig a kedvenc fotellé változhat a kacatfaló. Tökéletesen alkalmas hogy a gyermek olvasson, pihenjen vagy mesét nézzen a plüss tároló babzsák ölelésében. Az ágyneműk, törölközők sok helyet foglalnak a szekrényben, de ha a plüss tárolót tömöd meg velük sok helyet felszabadíthatsz és kényelmes babzsák foteleket kapsz ráadásba.

Bármilyen más játék tárolására alkalmas, ebben az esetben nyilván nem lehet ráülni, nem lenne igazán kényelmes.

  • Legyen rend pillanatok alatt a gyerekszobában!
  • Tökéletes tárolási mód a plüss játékok számára
  • Praktikus tároló a gyerekszobába

A babzsákfotel kényelmes és állandó helye lehet az együtt töltött értékes perceknek, a közös meseolvasásnak. A váratlan vendég érkezése sem hozhat zavarba, ha van a gyerekszobában plüss tárolód. A szanaszét heverő játékokat pillanatok alatt elnyeli a babzsák feneketlen pocakja. Rendrakás varázsütésre, szinte azonnal!

Nem csupán plüssel lakathatod jól

A kacatfaló nemcsak a plüssöket nyeli el könnyedén. Szívesen fogadja a babaruhákat, babatakarókat és minden mást, ami már nem fér a polcokra és dobozokba. A plüss tároló babzsák jól bírja a strapát. Nem okoz neki gondot a többszázadik ki és bepakolás sem. Nyűhetetlen, könnyen mosható anyagból készül és olyan sokféle mintával és színben, hogy a legkényesebb ízlési lakberendező vénával rendelkező anyuka is könnyedén megtalálja az otthonába illőt. Ami a méreteket illeti, háromféle létezik belőle: mini, midi és mega, ami lehetővé teszi az tökéletes méret vagy méretek kiválasztását is. Van akinek egy nagy éhes kacatfaló a megoldás és van aki több kisebbet szeret jóllakatni a plüssökkel és más nyalánkságokkal.

Ha már rend van a gyerekszobában, előkerülhet a társasjáték vagy a mesekönyv és a plüss tároló babzsák hívogató kényelme. A kreatívok a használaton kívüli plédeket, ágyneműket is tárolhatják ezen a módon, ami egyszerre helytakarékos és kényelmes ülőhelyet biztosító megoldás. Ezzel a szekrényben is több hely marad a ruháknak és más holmiknak, melyeknek nem válna előnyére, ha rájuk ülnénk.