A gyermekünk plüss állatai valami rejtélyes módon folyamatosan szaporodnak és a lakás minden részén felbukkanhatnak. Ilyenkor érdemes beszerezni az éhes kacatfaló plüss tároló babzsákot. Ez a mindig éhes jószág a pocakjába fogadja az összes puha pajtit, és ha tele van a pocakja, akkor újabb szerepet kér: kényelmes gyerek fotellé válik. Persze ha nem akar senki ráülni, akkor befogadja a többi játékot is és volt rendetlenség, nincs rendetlenség.

A kacatfaló plüss tároló babzsák mindig éhes

Ha váratlan vendég bukkan fel és pillanatok alatt kell, rendet rakni a gyerekszobában akkor jöhet az éhes kacatfaló gyerekjáték tároló. Szülőként gyakran érezzük úgy a gyerekszobába lépve mi ez a felfordulás, hiszen nem rég még minden a helyén volt. Mintha ez csak egy teljesen lehetetlen elképzelés lenne. A plüss állat tárolóval minden megváltozhat. Az ő éhes pocakját szívesen segít megtölteni a gyermek is, így észrevétlenül és örömtelivé változik a rendrakás. A plüss nyuszik, kutyák és mackók pedig a zsákban egymáshoz simulva várják, hogy újra előkerüljenek és szerepet kapjanak a játékban.

Nem csupán plüssel lakathatod jól

A kacatfaló nemcsak a plüssöket nyeli el könnyedén. Szívesen fogadja a babaruhákat, babatakarókat és minden mást, ami már nem fér a polcokra és dobozokba. A plüss tároló babzsák jól bírja a strapát. Nem okoz neki gondot a többszázadik ki és bepakolás sem. Nyűhetetlen könnyen mosható anyagból készül és olyan sokféle mintával és színben, hogy a legkényesebb ízlési lakberendező vénával rendelkező anyuka is könnyedén megtalálja az otthonába illőt. Ami a méreteket illeti, háromféle létezik belőle: mini, midi és mega, ami lehetővé teszi az tökéletes méret vagy méretek kiválasztását is. Van, akinek egy nagy éhes kacatfaló a megoldás és van, aki több kisebbet szeret jóllakatni a plüssökkel és más nyalánkságokkal.

Ha már rend van, a gyerekszobában előkerülhet a társasjáték vagy a mesekönyv és a plüss tároló babzsák hívogató kényelme. A kreatívok a használaton kívüli plédeket, ágyneműket is tárolhatják ezen a módon, ami egyszerre helytakarékos és kényelmes ülőhelyet biztosító megoldás. Ezzel a szekrényben is több hely marad a ruháknak és más holmiknak, melyeknek nem válna előnyére, ha rájuk ülnénk.

Rend pillanatok alatt!

  • Esztétikus tárolás extra hellyel.
  • Új ülőhely a gyerekszobában.
  • Közös móka jóllakatni a mindig éhes kacatfalót.
  • Nyűhetetlen strapabíró anyagból készül.
  • Többféle méretből és színből választhatod ki a neked tökéleteset.
  • Mosógépben mosható.
0