Pajtizoo Kacatfaló – Katicabogár – MEGA

11 400 Ft

Gyermeked a plüssöket imádja, te pedig katonás rendre vágysz? Szeretnéd, ha a játékidő leteltével újra elsimulna a gyermekszoba összképe? Van megoldás!
Pajtizoo Kacatfalók- az igazi rendfenntartó erő!

Plüss tároló babzsák fotel – MEGA
10 éves kortól ajánlott!

Elfogyott

Emailben értesítsen, ha újra van készleten

Cikkszám: KF122 Kategória: Címkék: , , , , ,

Mindegy, hogy modern, rusztikus, játékos vagy elegáns, a Pajtizoo Kacatfaló dekoratív zsákjai minden enteriőrben megállják helyüket. Gyermekbarát, minőségi anyagokból, rosszcsont-biztos kivitelben, megerősített varrásokkal készülnek, hogy az ezredik ki-be pakolást is vidáman bírják.

Háromféle – MINI, MIDI és MEGA - méretben rendelhetőek, így szabadon választhatsz a gyermekek és a pihe-puha kis kedvencek számától függően.

Ha nem akarod többé úgy érezni, hogy a lakás haramiák tanyája és szeretnéd visszacsempészni a felnőtt életérzést a nappaliba, vagy a nap végén újra látni szeretnéd a gyerekszoba szőnyegének mintáját: mi tudjuk, mire van szükséged.

Pajtizoo Kacatfalók- az igazi rendfenntartó erő!

Ezt a különleges babzsákot üresen, töltelék nélkül szállítjuk Nektek. A Ti feladatotok, hogy a kedvenc plüss állataitokkal megtöltsétek. És kényelmes fotelként használjátok! A babzsákot sok más, puha dolgok tárolására is használhatod. Takarót, díszpárnákat, törölközőt, kinőtt ruhákat és még sok minden mást elrejthetsz benne. A lényeg, hogy puha legyen a töltelék.

A MEGA Pajtizoo Kacatfaló mérete: kerület 2 x 110 cm.
Anyaga: erős vászon, strapabíró, magas pamut tartalmú anyag, mosógépben mosható. Cipzárral záródik!
Származási hely: Magyarország, Minősége: I. osztály.